Restaurant

Uitstekende keuken:

Na een dag hard werken of na een uur goed sporten wilt u natuurlijk ontspannen. Park WW biedt u  optimale ontspanning na voldoende inspanning. Op het terras of in het paviljoen kunt u genieten van een  drankje en een hapje. Het restaurant van het park staat bekend om de heerlijke maaltijden en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens mooie zomerdagen is het uitstekend toeven op ons prachtige terras. En op minder mooie dagen bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant


  KLIK OP DE LINK HIERONDER EN BEKIJK ONZE WINTERKAART

  Menu 2017/2018


Feestelijk getint:

't Paviljoen biedt u nog meer....Het is tevens de perfecte 'feestlocatie". Of het nou uw verjaardag is; een bruiloft of een bedrijfsborrel;  Park WW is de juiste lokatie.

't Paviljoen is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Van 2 tot 150 personen.

't Paviljoen heeft de ambiance om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De catering kunnen wij geheel voor u verzorgen. We houden rekening met uw wensen en uw budget. Behalve het culinaire gedeelte kunnen we u ook helpen met de muziek. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers om vrijblijvend uw wensen op een rij te zetten zodat wij een mooi feest voor u kunnen verzorgen.

Zakelijk:

't Paviljoen is een perfecte plaats om te vergaderen in een ambiance van rust en sport. Onze afgesloten vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 30 personen. Het vergaderen kan zelfs nog een sportief tintje krijgen met bv een tennis- of squashtoernooitje. En we houden altijd rekening met het weer. Met mooi weer is het heerlijk buiten vergaderen.

Catering:

't Paviljoen party-verzorging is een exclusief bedrijf dat cateringen verzorgt , allerhande feesten organiseert en niet alleen in "eigen huis" , maar ook daar buiten. 't Paviljoen verzorgt partijen in "alle soorten en maten". Op elke gewenste locatie kan onze partymanager u helpen met een geweldig feest.